Kevennä kasviksilla

gallery/lapsi3

Vegaanismi megatrendi

Haluatko mukaan kasvavaan veganismi trendiin? Miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat jo mukana. Veganismi on lisääntynyt jopa huippu-urheilijoiden joukossa.Vegaaniruokavalio sopii kaiken ikäisille, mutta siihen voi liittyä monia haasteita. Kaikista haasteista ei selviä yksin, vaan tarvitaan tukea. Ja monenlaiset kysymykset voivat vaivata. Mistä proteiinia? Voiko urheilla? Entä lapset? Onko se terveellistä? Vegan Guru neuvoo yli 20 vuoden kokemuksella.

gallery/koira

Painonhallinta

Lihavuus yleistyy Suomessa vuodesta toiseen.”Vuonna 2017 lihavia (BMI ≥ 30 kg/m2) oli 26 prosenttia miehistä ja 28 prosenttia naisista.” (THL) Painonhallintaan on monia erilaisia toimivia ratkaisuja. Moni kuitenkin epäonnistuu pysyvässä painonhallinnassa, koska yrittää laihduttaa itselle hankalalla tavalla. Selvitämme perusteellisesti, mikä sopii sinulle parhaiten. Aina ei tarvita nälkäkuureja tai liikuntaa. Annamme yksilöllistä ohjausta ruokavaliosi parantamiseen. Näin autamme sinua pääsemään tavoitteesesi sinulle helpolla tavalla.

gallery/leuanveto

Terveellisempi ruokavalio

Terveellisellä ruokavaliolla on painonhallinnan lisäksi muitakin vaikutuksia terveyteen, mutta miten se toteutetaan käytännössä. 82% suomalaisista syö liian vähän kasviksia. Miten vähentää epäterveellistä kovaa rasvaa? Monilla on kasvisruoka alentaa kolesterolia. Pitäisikö hiilihydraatteja vähentää vai lisätä? Kun osaat syvällisesti terveellisen vegaaniruokavalion perusteet, pystyt muuttamaan arkesi helposti terveellisemmäksi. Suupala kerrallaan!

Yleissivistykseen kuuluu tietää, millainen on vegaaniruokavalio

Ravitsemustieteen professori Ursula Schwab

Kasvisruokavalio pitää painon hyvin kurissa

Terveystohtori Pekka Puska

Kasvissyöjät ovat erittäin terveitä ja terveys näyttää ulottuvan hyvinkin nuoriin ihmisiin

Ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm